De brasserie van De IJmond is bij uitstek geschikt voor gasten die in een ongedwongen, bijna huiselijke sfeer even lekker willen eten of na een verfrissende strandwandeling van een glas wijn met een hapje willen genieten. De menukaart biedt heerlijkheden als gebakken tonijn of ribeye maar ook aan seizoensproducten als Oosterschelde kreeft of tong. De heerlijke garnalenkroketten van Holtkamp, versgebakken kibbeling met frites, gebakken scholfilets, de menukaart van de brasserie biedt een uitgebreide keuzemogelijkheid.
De IJmond kent geen strikte scheiding tussen brasserie en restaurant. De inrichting is zo samengesteld dat beide delen natuurlijk in elkaar overlopen. Dat biedt de gasten de mogelijkheid in beide gedeeltes van De IJmond een eigen keuze uit het menu te maken.
LUNCH
Tot 16.00 uur | Keuze uit boerenbrood wit of bruin
- Clubsandwich11krokante kippendij | gerookt spek | tomaat | ei | currymayonaise
- Sandwich IJmond12gerookte zalm | Hollandse garnalen | ei | mosterd-dille mayonaise
- Broodje Tonijnsalade10rode ui | appel | kappertjes
- Broodje Carpaccio Ossenhaas11parmigiano reggiano| pijnboompitten | mosterd-truffel dressing
- Boeren Tosti9beenham | kaas | roomkaas | pesto
- IJmond Lunch15klein kreeftensoepje | garnalenkroket | broodje zalm
- Black Angus Hamburger15cheddar | spek | tomaat | frites
- Kibbeling van Kabeljauw11salade | frites | remouladesaus
SOEPEN
Geserveerd met brood & boter
- Romige Kreeftensoep11knoflookcroutons | rouille
- Geroosterde Tomatensoep9crème fraîche | basilicum
MAALTIJDSALADES
Geserveerd met brood & boter
- Salade Ossenhaaspuntjes15gebakken spek | lente ui | champignons | gepofte knoflook mayonaise
- Salade IJmond16gerookte zalm | Hollandse garnalen | gebakken vissoorten van het seizoen